CASAMENTS

Descobreix un entorn idíl·lic, plè de màgia. Un espai únic a Catalunya, a l’alçada de les millors escenes de pel.lícula. Us presentem l’Arborètum Masjoan, a Espinelves, un bosc -sí ho heu sentit bé!-, un bosc, on podreu celebrar un casament únic, envoltats d’una natura exuberant i dels arbres més alts de Catalunya.

MasJoan

LA MÀGIA DEL TEU CASAMENT

Celebreu la vostra cerimònia civil al més pur estil rural. Dóneu el “Sí vull” d’una forma diferent i màgica,
en un escenari insòlit entre sequoies de més de 40 metres d’alçada.

l’Arborètum Masjoan és un espai perfecte per a celebrar el vostre casament, original com cap altre dels que hagueu estat, a l’aire lliure, en mig de la natura, i gaudiu en família i amics de l’exclusivitat del seu entorn. Un espai únic, a l’alçada tot el que sempre havíeu desitjat, al vostre abast en un marc incomparable.

ESPAI

Hi trobareu tres espais, totalment plans, de fàcil accés, i apte per a totes edats, ja que el pàrquing es troba allà mateix, a 30 metres. Els arbres i la vegetació el deixen fora de vista durant tot el casament.

Sentiu la brisa fresca que bufa entre branques i fulles d’arbres centenaris i d’un clima perfecte que només la natura pot conseguir. Si ho preferiu, personalitzeu el vostre esdeveniment amb una carpa. Una alternativa ideal per crear un ambient acollidor i màgic, protegint-vos de possibles canvis climàtics, sense perdre l’encant d’un entorn de pel·lícula.

CERIMÒNIA AMB ENCANT

A més a més, els preus del lloguer són molt econòmics i a l’abast de tots els que sempre heu somiat en celebrar un casament d’aquells que no passen mai desapercebuts.

l’Arborètum Masjoan és el vostre racó. L’ideal per a celebrar la cerimònia del vostre casament. Gaudiu d’un espai  amb encant, màgic i ple de vida, en un marc incomparable. Gaudiu per sempre més, d’una gran festa rural. Del vostre casament amb encant al bell mig del bosc.